Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На канала зад теб зави сива 166-ца, точно преди да се наместя втора алфа след твоята
    А след като те оставих да мигаш за ляв завой на Дойран, изсипвайки се по Каблешков към България, се забодох зад една тъмно червена 146-ца, на която надлежно и прилежно забравих номера

А по малките улички в Лозенец се размирах с черен спален вагон.

Изобщо, днес много алфи
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• С тази сивата 166-ца почти всеки ден се разминаваме. Кара я един костюмиран младеж, дето веднъж като му присветнах и ме изгледа странно и повече не съм му присветкал
      146 1.6 TS '00
      156 2.4 JTD '01

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        На канала зад теб зави сива 166-ца...
        Ако е с ксенон и аз много често карам с нея от Дойран до пл. Ручей, там тя свива в ляво из страничните улички. Ама не съм виждал да има клубен надпис на нея.
        А тоя Стефо ми писна да го виждам всеки ден около ъгъла на Акад Ив. Гешов и България, точно до пешеходния подлез при Пиреос....
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Днес nasmitacha забелязан на околовръстното посока горнобански след омв-то
          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
            А тоя Стефо ми писна да го виждам всеки ден около ъгъла на Акад Ив. Гешов и България, точно до пешеходния подлез при Пиреос....
            И на мен ми е писнало да паркираш до мен, ама не се оплаквам

А 166-цата е друга предполагам, щото кара в точно обратната посока

П.С. Днес Ранобудниче пак мина от там, този път ме изпревари и беше с 2 коли пред мен след като се включих от уличката по Тодор Каблешков.
            146 1.6 TS '00
            156 2.4 JTD '01

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Днес към 19:10ч (точно до Софавто) по Г.М.Димитров посока Цариградско си подсвирнахме с една 145 сива с Клубен стикер на задното стъкло...Да си казва кой е
              Вчера към 21:40 в тунела на Люлин сивa 156 SW се изрепчи яко по линиите. С клубен стикер беше. Идваше от към макдоналдс и направи ляв завой към тунела. Не запомних номера.
              Това дето му викате "клубен" стикер си е просто лепенка и НЕ е индикация за членство в КАРБ. Членовете на клуба имат друг разпознавателен стикер и той е трикольорен триъгълник с детелина.
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

• Сиго колегите имат предвид стикер, който доказва пресъствието във форума. Доколкото съм виждал мн марки си имат същите, само различни по форма.
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                  Това дето му викате "клубен" стикер си е просто лепенка и НЕ е индикация за членство в КАРБ. Членовете на клуба имат друг разпознавателен стикер и той е трикольорен триъгълник с детелина.
                  OK. Давайте да сменяме стикерите тогава да пише "форум алфа ромео българиа" Какво се палите толкова не мога да разбера? Разисквано е вече. Всеки по инерция казва клубен стикер, защото на стикерите пише клуб алфа ромео българия.
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• последен офтопик - не се "паля" а "отбелязвам" и не е нужно да се сменя надписа. Както вече казах има си друг отличителен белег. Аз лично може да си направя надпис " Ложа на Благочестивите мюхлюзи" ))

Ааааа и "България" не е лошо да се пише правилно и с главна буква
                    Last edited by fiore; d.m.y г., 11:48.
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                      Ако е с ксенон и аз много често карам с нея от Дойран до пл. Ручей, там тя свива в ляво из страничните улички. Ама не съм виждал да има клубен надпис на нея.
                      Минавам транзит покрай Дойран аз..
                      Вчерашната (че и днешната) засечка се завихри в тясната част на Каблешков - отсечката между Борис и Бъкстон (точно на каналчето помежду им).

Като те чете, човек ще си помисли, че само по улиците се дебнете двамата със Стефо и изобщо не се виждате през деня :Р

Ох, съчувствено усещам как ще си следващият нахранен, по повод "клубния надпис"
                      Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение
                      И на мен ми е писнало да паркираш до мен, ама не се оплаквам

А 166-цата е друга предполагам, щото кара в точно обратната посока

П.С. Днес Ранобудниче пак мина от там, този път ме изпревари и беше с 2 коли пред мен след като се включих от уличката по Тодор Каблешков.
                      Ми така е - висях 5 минути, направила място за завиващите от моето дясно към тяхното дясно по Каблешков към Бъкстон, ама ти се моткаш неш` - закъсня с 1 минута
                      А инак - видях те, но през 2 коли ми беше трудно да махам, пък и употребих зеленото на Дойран по предназначение
                      Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 15:23.
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                        ...Като те чете, човек ще си помисли, че само по улиците се дебнете двамата със Стефо и изобщо не се виждате през деня :Р
                        Това го правим вечер след работа като се прибираме, щото сутрин рядко се засичаме. Но вечер е качествено... и кефа е голям.

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                        Ох, съчувствено усещам как ще си следващия нахранен, по повод "клубния надпис"
                        Еxcuse moi, да поясня моята гледна точка - за мене този форум е принадлежност на Клуб Алфа Ромео България. Клуба има членове и симпатизанти. Членовете си плащат членски внос и се отличават с лепенка изобразяваща четирилистна детелинка с триъгълник. А относно надписа "Клуб Алфа Ромео България" и уеб адреса на форума, мисля че може да се сложи както от членове на клуба, така и от неговите симпатизанти. Аз като симпатизант също съм си поставил такава лепенка на задното стъкло на колата - с клубен надпис и уеб адрес. По този начин популяризирам клуба и форума. Затова за мене това са клубни надписи.
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Ох, съчувствено усещам как ще си следващият нахранен, по повод "клубния надпис"
                          Еееее изчакай да ме хванат лудите де. Тряя първо някой да ме ядоса....
                          sprint tropheo
                          155/1.8
                          156/2.0 Selespeed

Comment

....
                            Ааааа и "България" не е лошо да се пише правилно и с главна буква
                            Хайде и от мен последен офтопик.
                            Еееее, хайде пък сега...аз винаги съм се старал да не пиша на шльокавица и веднъж да направя грешка в бързането си и веднага някой ще ме захапе. Айде нема нужда
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• И кво се карате/спорите/ за глупости... въпросния стикер дори е безплатна реклама на клуба, ама никой не гледа в тази посока !

Comment

На кой клуб, колега ??!!
                                "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Working...
                                X